Hirdetés

Gamer kittel újított a Sharkoon



|

Billentyűzet és egér van a SharkZone GK15 Gaming Kitben.

Hirdetés

A Sharkoon bővítette a játékosoknak szánt kínálatát, méghozzá egy új kittel, amelyben egy billentyűzet és egy egér található. A csomag az árérzékeny felhasználókat célozza. 

Hirdetés

A SharkZone GK15 Gaming Kit a megszokott fekete-sárga színvilágra épít. A billentyűzet piros, sárga és zöld LED-es világítással díszeleg, az egér 5 színben tud világítani. Ez szoftverek nélkül módosítható, és van pulzáló effekt is. 

A billentyűzet beépített csuklótámasszal rendelkezik, illetve a multimédiás műveletekhez külön funkciógombokat biztosít. Van gamer mód is, amelyben a Windows-gomb le van tiltva. A minimum élettartam 10 millió leütés. A kábel sárga, aranyozott csatlakozóval. 

A lézeres egér PixArt szenzora 3200 DPI-s, a DPI 5 gyári szinten módosítható. A rágcsálóra négy gomb jutott, az emelési távolság 1-2 milliméter. A szimmetrikus dizájn miatt mindkét kézzel használható. Szintén sárga kábelt kapott. 

A kit ajánlott végfelhasználói ára 29,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.