Hirdetés

Gamer konzol lehet az új Apple TV



|

Az Xbox One-nal és a PlayStation 4-gyel versenyezhet az Apple.

Hirdetés

Nagyon régóta pletykálják az új Apple TV-t, amely minden bizonnyal most szerdán végre megérkezik. Azonban több lesz, mint eddig. 

Hirdetés

Az internetes tévébox állítólag a Sony és a Microsoft babérjaira tör, egészen pontosan a PlayStation 4 és az Xbox One riválisa lehet. 

Mindehhez egy kifinomult kontrollert is kap az eszköz, ami érintős szenzorokkal rendelkezik majd, és a nyomás erejének függvényében hajt végre műveleteket. 

Iparági értesülések szerint az új Apple TV teljesítménye nagy mértékben növekedett, és komplex grafikával is boldogul. Emiatt a vételára nagyon megemelkedhet. 

A mobilos játékvilágban már nagy név az Apple az iPhone-ok miatt, így logikus lépés lehet más irányba is lépni. 

Érdekesség, hogy az 1990-es években ezt már megpróbálta az Apple a Pippin konzollal, akkor az csúfos bukás lett, Bandai-segítség ide vagy oda. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.