Hirdetés

Gamereket céloz a SteelSeries Apex M500 mechanikus billentyűzete



|

Cherry MX Red mechanikus kapcsolókat kapott az újdonság.

Hirdetés

A SteelSeries piacra dobta a legújabb billentyűzetét, az Apex M500-at. Az anti-ghosting technológia mellett többek között LED-es háttérvilágítást is tartogat. 

Hirdetés

A mechanikus billentyűzet Cherry MX Red kapcsolókat kapott, amelyek híresek a strapabíró működésükről. 50 millió lenyomást is kibírnak, és a gamerek előszeretettel választják. 

A testre szabhatóságról a SteelSeries szoftvere gondoskodik. A billentyűkombinációk programozása mellett haladó makrók is létrehozhatóak vele, illetve játékos profilok. 

Az okos kábelkezelésről szintén gondoskodott a gyártó, így nem kell attól tartani, hogy bármi probléma adódna a vezetékkel. 

A strapabírónak ígérkező SteelSeries Apex M500 ajánlott vételára Európában 119,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.