Hirdetés

Gamereknek szól és világít a Gigabyte új alaplapja



|

Többszínű LED-es elemek és csíkok díszítik a Gigabyte B250M-Gaming 5 alaplapját.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a legújabb alaplapját, a B250M-Gaming 5-öt. Ez egy micro-ATX-es modell, LGA1151-es foglalattal, Intel processzorokhoz. 

Hirdetés

Elsősorban a teljesítményigényes, gamer beállítottságú felhasználók PC-it célozta meg a gyártó. A kinézetet RGB-s világítással dobta fel: erről két LED-es elem gondoskodik a processzor környékén, illetve az ATX csatlakozó közelében egy LED-es csík. A hűtőbordánál és az audiolapkánál is van világítás. 

Az alaplap az Intel B250 Express lapkakészletére építkezik, a CPU tuningját nem támogatja, ahogyan az SLI-t sem. Összesen négy darab DDR4-es memóriamodult kezel. 

Az adattárolást hat darab 6 Gbps-os SATA porttal, egy 32 Gbps-os M.2 slottal segíti, kimenetekből DVI-t és HDMI-t kínál. Az integrált AMP-UP audio 8-csatornás HD-s hangzást garantál, van négy USB 3.1 port és hat USB 3.0 port. 

A dual-UEFI BIOS-szal érkező alaplap ára nem derült ki, de 100 dollár körül várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.