Hirdetés

Gecube 3870 HD 2GB memóriával



|

X-Turbo III hűtéssel érkezik az új 2GB-os kártya.

Hirdetés

A Gecube új családtaggal bővíti a népszerű 3800-as szériát. A 2GB HD 3870 a jól ismert RV670 lapkára épül, és 2GB GDDR3 memóriával szállítják.

 

gecube.jpg

 

 

A kártyán lévő grafikus mag 825 MHz-n ketyeg, míg a hozzá társuló memóriát 870 MHz-re állították be, ami 1740 MHz effektív órajelnek felel meg. Mint minden piacon lévő HD 3870, természetesen ez a kártya is DirectX 10.1 valamint ATI CrossFireX támogatással lát napvilágot.

A hűtésről a Gecube híres X-Turbo III megoldása gondoskodik, amely képes megbírkózni a gyárilag túlhúzott GPU által generált hővel. A bejelentés szerint a 2GB HD 3870 hamarosan elérhető lesz a boltokban, árazásról azonban mindeddig nincs hír.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.