Hirdetés

GeForce 7600GS AGP-re



|

Úgy tűnik, az NVIDIA nem hagyja cserben az AGP-s rendszerrel rendelkezőket

Hirdetés

A még nem hivatalos 91.28-as ForceWare meghajtó támogatott kártyái között szerepel néhány eddig nem látott darab, például a 7600GS AGP verziója. Az NVIDIA egész idáig tagadta a GeForce 7-es sorozat AGP-s megjelenését, de ezzel, ha nem is hivatalosan, de megerősítette a pletykákat.

A kártya, ahogy a PCI Express verziója is, a középmezőnyt hivatott erősíteni, és 40 ezer forint körüli áron, vagy talán még annál is olcsóbban lehet majd hozzájutni. Manapság, amikor minden új grafikus lapkát PCI Express-re terveznek, azt "átportolni" AGP-re viszonylag nagy plusz költséget jelent, hiszen egy külön lapka felel az interfészek kommunikációjáért. Így ezek a kártyák drágábbak lesznek a PCI Express kiadásuknál. Az új meghajtó program egyébként nem csak új kártyákat fog támogatni, hanem egy teljesen új kezelőfelületet is kap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.