Hirdetés

GeForce GT 430 4 GB memóriával az Inno3D-től



|

A jelentősen megnövelt memória ellenére a kártyának nincsenek kiemelkedő pontjai.

Hirdetés

Bár az NVIDIA GeForce GT 430-as videokártyája nem az erejéről híres, az Inno3D mégis úgy döntött, hogy 4 gigabájt DDR3-as memóriával vértezi fel. Ezzel az egyik legérdekesebb GT 430-at kínálja a piacon.

 

Ennek ellenére a kártyának nincsenek kiemelkedő pontjai, hiszen a jelentősen megnövelt memória ellenére a teljesítménye nem emelkedik az egekbe, ezen felül a nyomtatott áramköri lapot sem alakították át, továbbá a hűtési megoldás is kifejezetten egyszerű.

 

A GPU órajele maradt a 700 MHz-es referenciaértéken, azonban a memóriáét jelentősen csökkentették, 33 MHz-cel, 666-ra. Ez vélhetően a GF108-as GPU-ra építő vezérlő teljesítményét is csökkenti. Jó hír azonban, hogy mindössze egy kártyahelyet igényel, és a DVI mellett HDMI és VGA kimeneteket is kínál az új GT 430.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.