Hirdetés

GeForce GTS 450 Beast Edition a POV-tól



|

A GTX 480 után a GTS 450-es vezérlőből is érkezik a Beast Edition, a Point of View-tól.

Hirdetés

A Point of View már korábban is mutatott be OC-tulajdonságokkal felvértezett GeForce GTS 450-es grafikus kártyákat. A leggyorsabb Fermi-kártya, a GeForce GTX 480 Beast Edition után úgy gondolták, hasonló kiadásban piacra dobják a GTS 450 harmadik változatát is.

 

Ezúttal is a TGT tuningcsapatával működtek együtt. Az eredmények alapján elmondható, hogy a gyári 783, 1566 és 3608 MHz-es GPU, shader és memória órajeleket sikerült 920, 1840, illetve 4008 MHz-re növelni a GeForce GTS 450 Beast Edition esetében.

 

A GF106-os GPU-ra épülő kártya 192 CUDA maggal rendelkezik, 128 bites memóriainterfésze 1 GB GDDR5-ös VRAM-mal dolgozik. A dual-slotos hűtő mögé a megszokott, dual-DVI és HDMI kimenetek kerültek. A Point of View a grafikus kártya áráról nem adott ki információt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.