Hirdetés

GeForce GTX 1080 is fér a CRYORIG henger alakú házába



|

A Mac Pro ihlette a gyártó OLA nevű, henger alakú számítógépházát.

Hirdetés

A 2016-os Computex alkalmából a CRYORIG elérkezettnek látta az időt, hogy belépjen a PC-s házak világába. Egyenesen két termékkel. 

Hirdetés

Az érdekesebb az OLA, ami egy henger alakú, Mac Pro ihlette számítógépház. Az ITX-es ház a teljesítményre és a hűtésre fókuszál. Az OLA nem csak tetszetős külsővel rendelkezik, hosszú videokártyákat is be tud fogadni. 

A henger forma miatt a légáramlást a lehető legjobban segítik, nincsenek holtterek. A CPU, a PSU és a GPU külön rekeszei megakadályozzák a hő továbbterjedését más területekre. A levegő utánpótlásáról oldalsó légbeömlők gondoskodnak a ház teljes magasságában. 

Felülre egy 140 milliméteres ventilátor is került, ez húzza ki a meleg levegőt a ház belsejéből. A leghosszabb videokártyák mellett akár 100 wattos Core i7-es processzorok is beépíthetőek. 

Az OLA a 2016-os Computexen mutatja meg magát, élő stream is lesz az eseményről. A ház várhatóan 2017 második negyedévében jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.