Hirdetés

GeForce GTX 560 SE a Sparkle-től



|

A GeForce GTX 680-as után most egy elérhetőbb árú kártya érkezett, a Sparkle-től.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban rengeteg GeForce GTX 680-as kártyát mutattak be a gyártók. Noha az újdonság még a Radeon HD 7970-nél is olcsóbb, még így sem lehet elmondani, hogy túl sokan engedhetnék meg maguknak a megvásárlását. A Sparkle ezúttal egy olyan vezérlőt mutatott be, amely - bár régebben a piacon van - már szélesebb tömegekhez juthat el.

 

A gyártó GeForce GTX 560 SE-je az NVIDIA korábbi GF114-es GPU-ját használja, és egy gyakran használt dual slotos hűtőt kapott. A kártyának 288 CUDA magja van, 1 GB GDDR5-ös VRAM-ja, a GPU órajele pedig 736 MHz.

 

A dual-link DVI és HDMI kimenetekkel ellátott vezérlő pontos ára egyelőre nem ismert, azonban mivel a Sparkle pontosan a termék ár/érték-arányát szeretné kihasználni, várhatóan a konkurens gyártók áraihoz igazodik, 133 euró környékén.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.