Hirdetés

GeForce GTX 560 Ti Hurricane a Leadtektől



|

A GF114-es GPU-ra alapozó kártya a Winfast szériát gazdagítja.

Hirdetés

Az NVIDIA exkluzív partnere, a Leadtek bemutatta legújabb videokártyáját, amellyel a Winfast szériáját bővíti. Az újdonság a gyártó GF114-es GPU-jára épül, és GeForce GTX 560 Ti Hurricane névre hallgat. A vezérlőre egyedi hűtő került.

 

A hűtőegység réz talpat kapott, illetve két darab 8 milliméteres réz hőcsövet. Emellé két darab 90 milliméteres ventilátor társul, amelyek maximális zajkibocsátása 43 dBA. A 384 CUDA maggal rendelkező kártya GPU és shader órajelei 822 és 1645 MHz, a 256 bites memóriabusz pedig 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, 4000 MHz-en.

 

A kétutas SLI-t támogató GeForce GTX 560 Ti Hurricane dual-DVI és mini HDMI kimeneteket kínál. A Leadtek GeForce GTX 560 Ti Hurricane ára titokban maradt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.