Hirdetés

GeForce GTX 580 3 GB memóriával



|

A Palit és a Gainward is bemutatta a 3 GB memóriával ellátott GeForce GTX 580-as kártyáját.

Hirdetés

A Palit, és az annak tulajdonában lévő Gainward egyaránt bemutatta új, 3 gigabájt memóriával felvértezett GeForce GTX 580-as videokártyáját. A megduplázott memória mellett egyedi hűtés is fogadja a vásárlókat, mindkét változat esetében.

 

A Palit Microsystems egyedi hűtője két ventilátorral dolgozik, míg a Gainward a GTX 580 Phantomra a 6 hőcső és 44 alumínium lamella közé három légkavarót szerelt. Más tekintetben a két kártya megegyezik. Mindkettő 512 CUDA maggal dolgozik, a 3 GB memóriát 384 bites memóriabusz kezeli.

 

A GPU, shader és memória órajelei 783, 1566 és 4020 MHz. A DirectX 11-es vezérlők OpenGL 4.1, CUDA, PhysX, SLI és 3D Vision támogatással egyaránt rendelkeznek. Kimenetek tekintetében dual-DVI, HDMI és DisplayPort jutott mindkettőre. Sajnos az árazásról nem esett szó.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.