Hirdetés

GeForce GTX 580 AMP2! Edition a Zotac-tól



|

A gyárilag megnövelt teljesítménnyel érkező videokártya 3 GB memóriával lett ellátva.

Hirdetés

A Zotac bemutatta második olyan GeForce GTX 580-as videokártyáját, amely gyárilag megnövelt teljesítménnyel érkezik. Az AMP2! Edition néven ismert újdonság egyik legfőbb érdekessége a rajta lévő Zalman VF3000-es hűtőegység. A GPU, shader és memória órajelei 815, 1630 és 4100 MHz-es értékeken alakulnak (alapértékek: 772/1544/4008 MHz).

 

A megnövelt teljesítményű kártyát a VF3000-es hűtő igyekszik hűvösen tartani. A Zalman egysége réz alappal, öt réz hőcsővel és két 92 milliméteres ventilátorral rendelkezik. A Zotac új kártyája 512 CUDA maggal rendelkezik, és másik érdekessége, hogy a 384 bites memóriabusz számára 3 gigabájt GDDR5-ös VRAM áll rendelkezésre.

 

A vezérlő dual-DVI és HDMI kimenetekkel rendelkezik, továbbá támogatja az olyan technológiákat, mint a 3-utas SLI, a 3D Vision Surround, a PhysX és a CUDA. A GeForce GTX 580 AMP2! Editionhöz ajándékba jár a Ubisoft Assassin's Creed: Brotherhood című akciójátéka. A kártya ára 455,52 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.