Hirdetés

GeForce GTX 580 DS Superclocked az EVGA-től



|

A gyártó legújabb GeForce GTX 580-a egyedi hűtéssel és megnövelt teljesítménnyel érkezik.

Hirdetés

Az EVGA bemutatta legújabb GeForce GTX 580-as grafikus vezérlőjét, a GeForce GTX 580 DS Superclockedet. A kártya érdekességének mondható, hogy nem csak egyedi hűtést kapott, de gyárilag megnövelték a teljesítményét is a GF110-es GPU-ra épülő videokártyának.

 

Az újdonságra egy dual slotos hűtőegység került, két ventilátorral és négy hőcsővel. Az 512 CUDA maggal dolgozó kártya GPU, shader és memória órajelei 797, 1594 és 4050 MHz (a gyári értékek: 772/1544/4008 MHz). A 384 bites memóriabusz 1536 MB GDDR5-ös VRAM-ot kezel.

 

A 3-utas SLI-t támogató kártyára két DVI, illetve egy mini HDMI-kimenet is került. A DirectX 11-et, PhysX-et, CUDA-t támogató vezérlő esetében a 3D Vision Surround használatához már két kártya szükséges. A GeForce GTX 580 DS Superclocked kártyát az EVGA 520 dollárért kínálja.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Videokártya-vásárlás

Videokártya tuningolása

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.