Hirdetés

GeForce GTX 660 Ti a PNY-tól



|

A gyártó élettartam-garanciát kínál az XLR8 GeForce GTX 660 Ti kártyákra.

Hirdetés

A PNY legújabb videokártyája a XLR8 GeForce GTX 660 Ti, amely a Kepler-család ár-érték arányban legjobb tagjára épül. Az erőteljes, de megfizethető vezérlővel a játékosok kegyeit keresi az NVIDIA, remélve, hogy a feje tetejére állítja a piacot.

 

Az 1344 CUDA maggal operáló kártya GPU-ja 915 MHz-en dolgozik, ez szükség esetén 980-ig emelhető. A 2 GB GDDR5-ös memóriát egy 192 bites memóriabusz kezeli, 6 GHz-en. A dual-DVI, HDMI és DisplayPort kimeneteket kínáló vezérlő ára 299,99 amerikai dollár.

 

A PNY egy év garanciát ad a videokártyára, azonban akik a vásárlás utáni 90 napon belül regisztrálják a terméket a gyártó weboldalán, azok élettartam-garanciát is kapnak rá.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.