Hirdetés

GeForce GTX 670 Power Edition az MSI-tól



|

A referenciaváltozatnál 22,5 százalékkal gyorsabb az MSI új kártyája.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a GeForce GTX 670 Power Edition nevű grafikus vezérlőjét, amely az N670GTX PE 2GD5/OC kódszó alatt lesz majd kereshető a boltokban. A gyártó Power Edition nevű architektúrájának hála ez a modell 22,5 százalékos tuningpotenciált rejt magában a referenciaváltozathoz viszonyítva.

 

A Twin Frozr IV hűtőegység és a Propeller Blade technológia 20 százalékkal nagyobb légáramot kelt a hagyományos ventilátoroknál, emiatt a hőterhelés akár 20 Celsius-fokkal is csökkenhet, míg a zajszint 11,7 dBA-val mérséklődhet.

 

Az úgynevezett Dust Removal technológia minden indításnál visszafelé forgatja meg a légkavarókat, ezzel megakadályozza, hogy nagyobb szennyeződések, porrétegek rakódjanak le a légáram útjában. A Military Class III alkatrészekből összerakott videokártya elsősorban a tuningmegoldásokat kedvelők számára lehet remek választás.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.