Hirdetés

GeForce GTX 680 AMP! Edition a Zotac-tól



|

A gyárilag megnövelt teljesítményű kártya mellett a GeForce GTX 680 OC 4 GB Editiont is bemutatta a Zotac.

Hirdetés

A Zotac két új videokártyát is bemutatott, amely az NVIDIA GeForce GTX 680-as zászlóshajójára épül. A GeForce GTX 680 AMP! Edition és a GeForce GTX 680 OC 4 GB Edition egyaránt pluszt nyújtanak a referenciakártyával szemben.

 

A GeForce GTX 680 AMP! Edition meglehetősen méretes hűtőegységet kapott, két 90 milliméteres PWM-vezérelt ventilátorral, illetve egy nagy alumínium hűtőbordával, ami alatt négy réz hőcső található. A vezérlő GPU-jának órajele beállítástól függően 1110 vagy 1176 MHz, míg a memóriáé 6008 MHz.

 

A GeForce GTX 680 OC 4 GB Edition az előbbi értékeket az 1006/1058/6008 MHz-es referenciaértékeken tartja meg, illetve a hűtője sem különbözik az alapváltozattól. Ez a modell ellenben megduplázza az elérhető memóriát. A 4 GB GDDR5-ös VRAM elsősorban az erőforrás-igényes 3D-s alkalmazásokban jöhet jól. Mindkét kártya mellé jár egy Assassin's Creed játékcsomag, illetve mindkettő várható ára 750 dollár környékén alakul.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.