Hirdetés

GeForce GTX 680 EXO a Point of View-tól



|

A POV megnövelt teljesítményű kártyájánál a GPU órajele 1176 MHz-re emelhető.

Hirdetés

A Point of View legújabb videokártyája az NVIDIA zászlóshajójára, a GeForce GTX 680-ra épít. A GeForce GTX 680 EXO egy gyárilag megnövelt teljesítményű modell, ami többet kínál a referenciamegoldásnál; annak ellenére, hogy már az is igen figyelemreméltó.

 

A GeForce GTX 680 EXO az alapváltozathoz képest akár több mint 10 százalékkal is gyorsabb lehet. Az NVIDIA GPU Boost technológiájának hála egy erőforrás-igényes játék betöltésekor a kártya GPU-ja 1176 MHz-es órajelre is állhat.

 

A kártyára egy új hűtőegység is került, ami az ígéretek szerint hűvösebbé és halkabbá is teszi a vezérlőt. Minderre valószínűleg tényleg lehet is számítani, ugyanis a hűtés az Arctic-tól származik, három ventilátorral és egy alumínium hátlappal.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.