Hirdetés

GeForce GTX 680 passzív hűtéssel



|

A Colorful meglehetősen nagy fába vágta a fejszéjét a hang nélküli kártyával.

Hirdetés

A kínai videokártya-gyártó Colorful meglehetősen nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis bemutatta a passzív hűtéssel rendelkező, ventilátor nélküli GeForce GTX 680-as videokártyáját. Az iGame GTX 680 passive ilyen tekintetben világelső, hiszen ebből a vezérlőből még senki sem mert passzív hűtésűt készíteni.

 

A kártyára egy pár levehető alumínium hűtőborda került, amik a GPU-tól hét hőcsővel vezetik el a keletkezett hőt, az alumínium lamellák pedig alul és felül is leadják a meleget. A két óriásbordát hat darab 8 milliméteres hőcső kapcsolja össze.

 

A 280 alumínium lamellával működő hűtő összesen 20 hőcsővel dolgozik, azonban ha a rendszer nem szellőzik jól és/vagy meleg, akkor egy második, opcionális modul is használható. Az enyhe tuningmegoldásokra is képes kártya teljesen hang nélkül működik, azt azonban még nem tudni, mikortól lehet kapható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.