Hirdetés

GeForce GTX 680 UltraCharged a Point of View-tól



|

A POV a TGT csapatával együttműködve dobja piacra az OC-s vezérlőt.

Hirdetés

A videokártyák piacáról már jól ismert Point of View legújabb grafikus vezérlője a GeForce GTX 680 UltraCharged, amely az NVIDIA jelenlegi zászlóshajójára építi, méghozzá gyárilag megnövelt teljesítménnyel, továbbá egyedi hűtéssel és három ventilátorral.

 

A POV a kártya megalkotásában a TGT csapatával működött együtt, aminek hála a referenciamodelltől erősebb és hűvösebb vezérlő kerülhet a felhasználók gépébe. Az új hűtő a GPU hőmérsékletét 70 Celsius-fok alatt tartja, ami 10-zel kevesebb az eredeti értéknél. A GPU alap órajele 1110 MHz, de ez Boosttal 1176 MHz-re növelhető.

 

A Point of View és a TGT közös videokártyája, a GeForce GTX 680 UltraCharged már kapható Európában, körülbelül 570 eurós bruttó végfelhasználói áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.