Hirdetés

GeForce GTX 980 Ti: Tuning a végletekig



|

Kifejezetten a tuning szerelmeseit szolgálja ki az új GeForce GTX 980 Ti VGA.

Hirdetés

Vince Lucido, alias K|NGP|N tuningos körökben egyfajta félistennek számít. Az EVGA már korábban felismerte, hogy milyen lehetőségek rejtőznek a név mögött, ennek eredményeit a Geforce GTX 780 Ti és 980 videokártyák speciális kiadásainál láthattuk is már. Az amerikai cég legújabb VGA-ja megalkotásához is igénybe vette Vince segítségét, így született meg a GTX 980 Ti K|NGP|N Edition.

 

Hirdetés

 

Az alaposan felturbózott új GeForce GM200-as GPU-val és GDDR5 VRAM-mal érkezik. A rendszert ellátó VRM két nyolctűs és egy hattűs PCIe csatlakozót igényel, akár 600 amper áramerősségre is szüksége lehet. Az eszméletlen teljesítményhez és fogyasztáshoz persze a megfelelő hűtés is elengedhetetlen. A réz hőcsövek, bordák és talpazat mellett hűtőpadok, hűtőlemez és két óriási ventilátor gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Az extrémebb tuningra vágyóknak jó hír, hogy a kártyát víz- és folyékony nitrogén hűtésre is felkészítették.

 

 

A három BIOS chip segítségével az egyedi beállításokat probléma nélkül tárolhatjuk majd, az OC változatot például 1450 MHz-es GPU órajelhez konfigurálták. Az EVGA a hírek szerint saját tuning versennyel is készül a vásárlók számára, ahol értékes nyereményeket osztanak ki a legjobbak között, ráadásul egyedi terméktámogatást is nyújtanak. K|NGP|N és a Geforce GTX 980 Ti párosa egy roppant drága, ám a végletekig hajszolható videokártyát ígér.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.