Hirdetés

GeForce is kerülhet az új ASUS VivoMini gépbe



|

Netezésre és irodai munkára lehet tökéletes a helytakarékos számítógép.

Hirdetés

Az ASUS mostanra a mini számítógépek piacának elismert és sikeres szereplőjévé vált, így a vállalat természetesen üti a vasat, amíg meleg. Az újonnan bejelentett VivoMini VM65 és VivoMini VM65N modelleket otthoni és irodai jellegű felhasználásra tervezték a mérnökök, az aprócska házuk űrtartalma nincs 2 liter.

Hirdetés


A modellek közt két különbség van: a VM65N változaton USB 3.1 port is található, továbbá opcionálisan NVIDIA GeForce 930M dedikált grafikus lapkával is elérhető lesz. Az ASUS szerint a dedikált GPU jelentősen gyorsabb a processzorba integráltnál, ám ettől függetlenül persze nem gamereknek szánt mini PC-ről van szó. A témánál tartva az új VivoMini gépek laptopokba szánt Intel Skylake processzorokkal lesznek elérhetőek, amely egyben azt is jelenti, hogy DDR4 memóriát fogadnak; maximum 16 gigabájtot.


Az ASUS tájékoztatása alapján a VM65 modellekbe egy darab 3,5 hüvelykes, vagy kettő darab 2,5 hüvelykes háttértárat szerelhetnek majd a felhasználók. További ismert és érdekesebb specifikációk: Bluetooth 4.0, Wi-Fi ac, beépített SonicMaster hangszórópár, HDMI, DisplayPort, párhuzamosan maximum 3 monitor kezelése.


Megjelenési időkkel, várható árakkal egyelőre nem tudunk szolgálni.


(Forrás: TechPowerUp, ASUS)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.