Hirdetés

GeIL Ultra DDR3-2000 MHz 6 GB



|

A GeIL 2000 megahertzes háromcsatornás Ultra memóriacsomagja járt nálunk.

Hirdetés

A GeIL egyike azon gyártóknak, amelyek évek óta minőségi, megbízható és nem utolsósorban remekül tuningolható memórialapkákat gyártanak. Várható volt, hogy az Intel Core i7 processzorok megjelenésével a gyártónál egy egész sor új, immáron hármas csomagolásba rendezett (azóta piacra kerültek az első hatos memóriakitek is) memória jelenik majd meg, arra viszont talán nem sokan számíthattak, hogy a GeIL egészen 2133 megahertzig tolja ki az elérhető üzemfrekvencia határát.

 

geil_2000mhz.png
 

 


A PC World tesztlaborja egyelőre csak a 3×2 GB-os 2000 megahertzes effektív órajelen ketyegő Ultra kittel ismerkedhetett meg közelebbről, ám már ez a trió is oly mértékben elegendő egy Core i7 965 Extreme processzor számára, hogy tényleg csak az extrém tuningot kedvelő felhasználóknak lehet szüksége a leggyorsabb EVO One készletre. Az Ultra széria vonzereje leginkább abban rejlik, hogy a remek teljesítményt elfogadható ár mellett kínálja.


A 2000 megahertzes típusokra is igaz ez az állítás, a GU36GB2000C9TC például körülbelül 70 000 forintot kóstál, amely egyáltalán nem mondható soknak, annak fényében, hogy mit is kapunk a pénzünkért. A 2000 megahertzes órajelet CL9-9-9-28 időzítések mellett garantálja a gyártó, a modulok feszültsége pedig nem lépi át az Intel által meghatározott 1,65 voltos határt.

 

module_side_2.jpg
 

 


A lapkákra kékes metál festésű alumínium bordák kerültek, amelyek szerencsére nem emelkednek ki annyira, hogy beleütközhessenek a terebélyesebb CPU-hűtőkbe. A gyártó – mint minden Ultra memóriára – a 2 gigahertzes példányokra is élettartam-garanciát vállal.

 

ajanlott.jpg
 

 


Értékelés

Előny: korrekt ár/teljesítmény 2000 megahertzen

Hátrány: nincs


Teljesítmény
: 5

Szolgáltatás: 5

Ár/érték: 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.