Hirdetés

GeminII M4 CPU-hűtő a Cooler Mastertől



|

Júniusban érkezik meg a Cooler Master új, kompakt hűtőegysége.

Hirdetés

A Cooler Master neve ismerősen csenghet, főként, ha valamilyen házra, kiegészítőre, perifériákra gondolunk. A gyártó legújabb terméke egy GeminII M4 névre hallgató eszköz, amely a GeminII hűtőszériát hivatott erősíteni.

 

A GeminII M4 négy darab nagyon hatékony, közvetlen érintkezésű réz hőcsővel dolgozik, és mindössze 59 milliméter magas; tehát ideális lehet kevés hellyel rendelkező gépekbe vagy HTPC-kbe. Az áttervezett 120 milliméteres ventilátor ugyanannyi levegőt szállít, mint a konkurensei, pedig mindössze 15 milliméter vastag.

 

A hőcsövek esetében nem a megszokott U alakot, hanem a C-t szorgalmazták. Az idén júniusban piacra kerülő CPU-hűtő számos konfigurációban remek, helytakarékos alkatrésszé válhat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.