Hirdetés

Genius Heeha 700



|

Színvilága, kialakítása egyértelműen árulkodik a Heeha 700 célközönségéről: a fényképezőgépbe integrált játékkonzolt 4-10 éves gyermekeknek szánták.

Hirdetés

Ezért is van, hogy felnőtt szemmel a kamera teljesítménye a digitális fotózás bevezető éveit idézi, az objektív szinte jelképes, fix fókuszos darab. A képek ennél fogva meglehetősen zajosak és a színviláguk sem épp kifinomult, ugyanakkor a képek dinamikája jobb a vártnál, egyazon fotón kivehetők az árnyékos és megvilágított területek is. A mozgóképeket nem sikerült PC-n visszajátszani, illetve a belső memóriára készültek sem érhetők el, érdemes kihasználni a mellékelt jack-AV kábelt és tévén visszanézni a felvételeket.

A kamera funkcióval is bír, nyolc olyan játék kapott helyet a gépben, melybe arcot fotózhatunk, hogy aztán például boxmeccsen láthassuk viszont figuraként vagy ellenfélként. Játszótársát egy gyermek könnyen beilleszti a sablon kereteibe, és az eképpen személyessé tett játék sokkal élvezetesebb (gyermekeken általunk is tesztelve).

 


Ne feledkezzünk meg a további 30 standard játékról, melyek között rengeteg klasszikus átiratot találunk, például a Zuma klónját is. Több logikai, tetrisz jellegű, az alaptémát tényleg ötletesen továbbfejlesztő program mellett mászkálós, platform, űrhajós, lövöldözős alkotás áll rendelkezésre. Láttunk már olcsó kézi konzolt élvezhetetlen játékokkal, de a Heeha 700 nem ilyen - ha nem is tökéletes, de figyelemlekötő, érdekes alkotások kaptak benne helyet a gyerekek örömére és azért, hogy a kis színes TFT-n kvázi a Super Nintendo korszakot idézve a felnőtteket is gyerekké varázsolhassák egy kis időre.

Adatok

- 1,3 megapixeles kamera
- 2,7 hüvelykes színes LCD kijelző
- nyolc beépített fotós és 30 hagyományos játék
- 16 bites CPU
- 64 MB-os memória
- SD foglalat
- tápellátás három ceruzaelemmel
- Ár: 15 000 Ft
- Forgalmazó: Genius
- Web: geniusnet.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.