Hirdetés

Genius HS-G550 GX Gaming Lychas



|

Kell egy párnázott füles? Becsületes ár-érték arányt kínál a Genius headsetje.

Hirdetés

Internetes csatákhoz az egéren túl a megfelelő hangkeltő berendezés is alapvető fontosságú. A HS-G550 egy párnás csészékkel felszerelt, gamerek számára tervezett headset, melynek alapvető szerepe, hogy a játékost elszigetelje környezetétől, és még inkább bevonja a játéktérbe – no és persze megóvja a vele élőket a különféle csatazajoktól.

Burkolata nagyrészt műanyagból készült a fejpántban található fém merevítőlemeztől eltekintve. A párnázott hangtányérok okosan kialakított csuklószerkezeten függnek, és kétféle módon is összehajtogathatóvá teszik a készüléket: vagy egymáshoz illeszthető a két párna a tányérok belsejét védendő, vagy egy síkba fordíthatók a kelyhek a pánttal, így az egész szerkezet besüppeszthető egy keskenyebb helyre is, mondjuk egy táskába. Mindeközben a mikrofont biztonságos függőleges pozícióba hajthatjuk. A műanyag nem tűnik sem különösebben erősnek, sem túl ridegnek, egy kis óvatossággal évekig épen szolgálhat a pánt. Összességében stílusos benyomást kelt a polimer váz, viszont az összhatáson ront kopogós tapintása.


Szokványos jack dugókban végződik a 2,5 méteres vezeték, melyen elhelyeztek egy hangerő-szabályozó potmétert és egy mechanikus mikrofon ki-be kapcsolót is. Az 50 milliméteres hangszórópár egy normál integrált hangkártyára csatlakoztatva átlagos hangminőséget ad, minimális hangszín-állítgatással egész szép mélyeket képes visszaadni. A mikrofon hangjának minősége gyenge - harci parancsok osztogatásához teljesen megfelelő, de első szólólemezünket nem ezzel fogjuk felvenni (remélhetőleg). Összességében nem mondhatnánk kiemelkedőnek a Genius headsetet, ugyanakkor ötletes vázról és becsületes ár/érték arányról beszélhetünk vele kapcsolatban.

 

Adatok
– párnázott kompakt gamer headset, 02 dB +/- 3 dB érzékenység, 20 Hz~20 KHz frekvenciatartomány, 50 mm-es neodymium tányérok, 32 ohm impedancia, 2,5 méteres kábelhossz, omni-direkcionális mikrofon

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.