Hirdetés

Genius Micro Traveler 330



|

Kicsi a bors, de kábeldobos és elég érzékeny is.

Hirdetés

Az elmúlt évek netbook őrülete némileg rányomta bélyegét a kiegészítők forgalmára is, így több típus látott napvilágot nemcsak 10 hüvelykes noteszgép tasakból, de kis méretű, hordozható egérből is. Nem csoda, hiszen a beépített, apró tapipad használata nem a legkényelmesebb, ezért ha egy kis szabad felület adódik a netbook mellett, ott jó hasznát vesszük egy kis méretű egérnek. A Genius sokadik mini egérmodellje, a Micro Traveler 330 kielégíti ezt az igényt, kis mérete és viszonylag nagy érzékenysége lehetővé teszi, hogy szűk terepen is használhassuk. Természetesen USB csatlakozást kíván, a madzagba beépített rugós kábeldob pedig gyakorlatilag állítható hosszúságúvá teszi a vékony kábelt, mintegy 60 centiméterig, ami noteszgépek esetében bőven elegendő is.

 

 

 


Tapasztalataink szerint a félfényes fautánzatú asztallapon és a PC World magazin fényes borítóján is működik az egér. Legjobban természetesen matt felületen teljesít, az 1200 dpi felbontású érzékelő szép egyenletesen követi a kéz finom mozgásait, ami természetesen a legalapvetőbb követelmény egy egérrel szemben.


Nem mondhatnánk, hogy sok extra ráférne egy ilyen kis méretű készülékre, az extra nyomógombokat (például hüvelykujj gomb, felbontásváltó) nélkülöznünk kell. Szoftvert és egérpadot sem mellékelnek mellé, hiszen mobil használatra készült termékről van szó. Cserébe igen kis, névkártyánál csekélyebb méretet és praktikus használatot nyújt, XP vagy újabb Windows illetve MacOS X vagy Linux alatt nem igényli meghajtóprogram telepítését sem.


Névjegy


Termék: Genius Micro Traveler 330
Forgalmazó: Genius
Ár: 3042 Ft

 

Adatok


-- Optikai érzékelő
-- Fix 1200 DPI felbontás
-- USB csatlakozás rugós kábeldobbal
-- Két egérgomb + görgetőgomb
-- Kétkezes, szimmetrikus kialakítás

 

Értékelés

 

Genius Micro Traveler 330
Előny: Kis méret, praktikus kábeldob, kiváló érzékenység
Hátrány: Nincs felbontásváltó és egyéb extra gomb
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatás: 3
Ár/Érték: 4

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.