Hirdetés

Megjelent a Gépépítők kalauza II.



|

Friss kiadványunkban bemutatjuk a top komponenseket és a legjobb gépépítési praktikákat. A júniusi PC World magazin vásárlóinak ajándékba adjuk a több mint 80 oldalas különszámunkat.

Hirdetés

Vannak, akik temetik a PC-ket, ugyanúgy, ahogy több évtizeddel korábban a rádióval, a nyomtatott sajtóval vagy éppen a mozival is tették. Ennek ellenére mindegyik él és virul, csupán átalakultak, adaptálódtak az új piaci környezethez. Hiszünk abban, hogy a klasszikus számítógépek előtt még hosszú élet áll, modularitásuk, személyre szabhatóságuk olyan kincs, amelyről csak nehezen fogunk lemondani. Hátrányuk, hogy időtállók, ami rossz ugyan a gyártóknak, és az eladási adatokat sem hizlalja éppen (bezzeg az állandóan cserélt okostelefon), ám jó nekünk, felhasználóknak, hiszen egy jól összeállított konfigurációval akár öt-hat évig is dolgozhatunk, minimális anyagi ráfordítással. Friss kiadványunkban újra a gépépítés területére evezünk, és megmutatjuk, hogyan érdemes felújítani egy már meglévő gépet, és milyen új technológiákra érdemes figyelni egy új PC építésekor.


Címlap: Berényi Teréz



Ízelítő a tartalomból:


- Régi PC nem vén PC
- Core i3 vs. i5 vs. i7
- Mire elég 128 GB RAM?
- Spórolj új hardverrel
- Géptelepítés, ahogy a profik csinálják

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő június PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb gépépítő kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.