Hirdetés

Gigabájtok olcsón - Samsung SpinPoint T166 HD501LJ 500GB



|

Most meglehetősen jó áron juthat 500 gigabájtos HDD-hez, ami megoldhatja tárkapacitás problémáját.

Hirdetés

E merevlemez árcédulája is igazolja: a gyártók leszoktak arról, hogy legnagyobb kapacitású merevlemezeiket horribilis áron kínálják a kisebbekhez képest. A SpinPoint T133 utódjaként kifejlesztett 500 gigabájtos T166 ára elfogadható, mintegy 42 ezer forint.

 

samsung_balrol_2_k.jpg
 

 

 

Nemcsak tárkapacitása és ára okán rendkívüli a Samsung merevlemezek csúcsmodellje, hanem teljesítményével is elégedettek lehetünk – kivéve az átlagos elérési időt, amely magasabb a vártnál. Ezt ellensúlyozza a szinte hangtalan fejmozgás és az alacsony működési hőmérséklet. Bár a merevlemez motorja szinte egyáltalán nem hallható, tesztünk során az általa keltett apró rezgéseket búgó hang formájában átvette a számítógépház. Mindez mégsem hozható fel a merevlemez hátrányaként, mivel a probléma házfüggő, ráadásul gumialátét használatával orvosolható.

 

samsung_hdd_chart_k.png

Nagyítható!

 

A T166 HD501LJ örökölte a Samsung merevlemezeknél eddig megismert jó tulajdonságokat, sőt ezekre rátett még egy-két lapáttal (gyorsítótár, olvasási sebesség) – ezért mindenképpen ajánljuk.

 

 

samsung_alul_k.jpg
 

 

 

  • 500 gigabájt kapacitás
  • SATA II csatolófelület
  • 16 megabájtos gyorsítótár
  • 7200-as fordulatszám
  • 10,6 wattos fogyasztás
  • 3 év garancia
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.