Hirdetés

Gigabites router a Netgeartől



|

A Centria WNDR4700 egy maximum 2 TB-os HDD-t is be tud fogadni.

Hirdetés

A Netgear bemutatta a legújabb routerét, amely meglehetősen jól felszerelt modell. A Centria WNDR4700-ba egy 1 GHz-es processzor került, illetve egy merevlemez-foglalat, amely akár a 2 terabájtos HDD-kkel is megbirkózik. A gigabites eszköz mind az öt RJ45-ös portja képes maximum 1000 Mbit/másodperces adatátvitelre.

 

A routerre két USB port is került, amelyek ráadásul 3.0-ásak, ezeken keresztül pedig további adattárolók csatlakoztathatóak, azok tartalma pedig megosztható a hálózaton vagy az interneten. Az eszköz emellett SD kártyával is bővíthető, illetve okostelefonról is beállítható (utóbbihoz külön alkalmazás érhető el Androidon és iOS-en is).

 

A Centria továbbá nyomtatószerverként is funkcionál, mindössze egy USB 3.0-ás kábellel kell összekötni egy nyomtatóval a működéshez. Az alapváltozat ára 260 dollár, míg a 2 TB-os HDD-vel érkező verzióért 350 dollárt kell fizetni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.