Hirdetés

Gigabyte 3D Rocket II Cooler -- égzengés és földindulás



|

Megérkezett a Gigabyte első igazán sikeres hűtőcsaládjának második generiácója.

Hirdetés

A második generációs -- valóban rakétára hasonlító – Rocket Cooler hűtőegység jelentős változásokon ment keresztül. A formavilág, a LED-es megvilágítás, a fordulatszám szabályzó, és a hőcsöves megoldás nem változott, azonban a hűtő anyaga réz helyett alumínium – így a tömege az elviselhető határon belül marad.

 

gb_r2_cooler.jpg
 


A torony kialakítású hűtőbe két ventilátort szereltek: egyet az aljába, egyet a tetejére – ezek közül a fölső sebessége szabályozható, míg az alsó az alaplapon, a foglalat körül található alkatrészek hűtését hivatott ellátni (szerintünk feleslegesen, mert ilyen alacsony fordulaton nem elég hatékony).


A ventilátor tetején cserélhető, UV aktív gumigyűrűt találhatunk, amelyet kicserélhetünk, a csomagban ugyanis még négy különböző színű található.
A Socket A kivételével minden foglalattal kompatíbilis hűtő alapjáraton valóban halk, de 2000-nél nagyobb fordulatszámon már nagy zajt csap.

 

Adatok:

- mPGA478, LGA775, AMD AM2 és Socket 754-939 kompatíbilis lefogatás

- Dupla ventilátor

- 8 darab hőcső

- 16-33,5 dB

- Cserélhető UV gyűrű

- LED megvilágítás

- Fordulatszám szabályzó modul

- 640 gramm

 

Értékelés:

 

Előny: Stabil rögzítés, jó hűtési teljesítmény

Hátrány: Nagy fordulaton rettentő hangos

Teljesítmény: 93

Szolgáltatás: 90

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.