Hirdetés

Gigabyte G1-Killer X58 alaplap tölténytár alakú hűtőbordával



|

A 2011-es CES-en bemutatkozó G1-Killer széria nagyon szeretne a játékosok kegyeibe férkőzni.

Hirdetés

A Gigabyte saját maga szivárogtatott ki némi információt legújabb alaplapjainak egyikéről, amely az úgynevezett G1-Killer játékos alaplap-szériát hivatott útnak indítani. A Gigabyte ezzel többek között az ASUS Republic of Gamers babérjaira tör, és szeretné minden játékos felhasználó szívét meghódítani.

 

Erre pedig jó esélye is van, hiszen terveik szerint az élen járnak majd: az alaplapok az Intel X58-as lapkakészletére épülnek, és támogatják az LGA 1366-os foglalatú processzorokat. A most "megszellőztetett" X58 'killah' már csak azért is egyedülálló, mert a southbridge-hez tartozó hűtőborda tölténytár alakú.

 

A szóban forgó eszköz hat darab DDR3-mas memóriával bővíthető, a három (zöld színű) PCI-Express slot mellett pedig hat darab 3 Gbps-os SATA csatlakozót és további két darab 6 Gbps-os SATA portot kínál. Említettük már a tölténytár alakú hűtőbordát? A G1-Killer sorozat hivatalosan a 2011-es CES kiállításon mutatkozik be, a széria indulóára 299 dollár lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.