Hirdetés

Gigabyte G1.Assassin 2 - felsőkategória LGA2011-es CPU-khoz



|

Az X79-es alaplap egyik hűtőbordája pisztoly alakú.

Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a Gigabyte G1.Assassin 2 alaplapja, amely a G1-Killer sorozatba illeszkedve agresszív külsővel és jó tudással csábítja a vásárlókat.

 

Az X79-es alaplap PCH-jának hűtőbordája pisztoly alakú, amelyen egy koponyalogó található. Bár mindenkit nem hódíthat meg ez a kialakítás, a célközönségnek mindenképp kiváltja a tetszését.

 

 

A G1.Assassin 2 az X79-es lapkakészletre épült, ezen felül pedig a megszokottnál további néggyel több 6 Gbps-os SATA portot találunk rajta, hála a Marvell 88SE9172 vezérlőinek. A négyből kettő azonban a hátsó panelre lett irányítva, eSATA port formájában.

 

A három PCI Express x16 slot lehetőséget ad a 3-utas SLI vagy CrossFireX használatára is. Találunk továbbá két PCIe x1 férőhelyet, és örökségként egy 32-bites PCI slotot is.

 

Az alaplapra integrált Creative X-Fi PCI Express hangkártya került, illetve egy Killer E2100-as NIC, 1 GB DDR2-es memóriával. A Gigabyte nem közölte a G1.Assassin 2 árát, azonban az utóbb sorolt extrák vélhetően a vártnál kicsit magasabbra emelik majd azt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.