Hirdetés

Gigabyte GA-P35C-DS3R



|

Egy kedvező áron beszerezhető hibrid alaplap megvásárlásával könnyen felkészülhetünk a DDR3-memóriák fogadására.

Hirdetés

A GA-P35C-DS3R típusjelzésű Gigabyte alaplap nem teljesen új modell, de már a harmadik, javított generációnál tart, ráadásul eközben egy új, energiatakarékos funkcióval is bővítették a tudását. Bár a DDR3-memóriák közel sem olyan elterjedtek, mint az olcsó DDR2-modulok, áruk szép csendben csökken, eközben pedig sorra döntik meg az órajelrekordokat elfogadható késleltetés mellett – vagy éppen a késleltetést csökkentik folyamatosan az adott órajel alatt.

 

Mindez azt jelentheti, hogy mire a DDR3 elérhető közelségbe kerül az átlagfelhasználó számára, lehetőség nyílik a DDR2-nél gyorsabb opció kihasználására. Éppen erre ad módot a Gigabyte hibrid – DDR2- és DDR3-modulokat egyaránt fogadó – alaplapja. A foglalatokba vagy négy DDR2, vagy két DDR3 modul helyezhető, a két különböző típus egyszerre nem használható.

 

 

giga_p35cds3r_2_k.jpg

 

 

Az Intel P35-ös lapkakészlettel szerelt alaplapjának felszereltségére nem lehet panasz: támogatja a 45 nanométeres Penryn és Wolfdale processzorokat, továbbá – a FireWire csatlakozás kivételével – minden szükséges funkciót ellátó vezérlő megtalálható rajta, még a RAID-funkciók sem maradtak le.

 

 

ga_p35cds3r_k.jpg

 

 

 

 

 

Mint említettük, a DS3R már a 2.1-es változatnál jár, mely a BIOS frissítését követően kiaknázza a Gigabyte Dynamic Energy Saver technológiát, amely több lépcsőben optimalizálja és csökkenti a fogyasztást (erről részletes tesztet a PC World márciusi számában olvashatnak).

 

A GA-P35C-DS3R egy megfizethető árú alaplap felesleges funkciók nélkül, ráadásul teljesítményben semmivel sem rosszabb mint nem hibrid társai. Az említett okok miatt ezt az alaplapot nyugodt szívvel ajánljuk megvételre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.