Hirdetés

GIGABYTE GeForce 7300 GT



|

Érkeznek az első GeForce 7300 GT-s kártyák; a GIGABYTE-é hangtalan.

Hirdetés

A kártya egyedi Silent-Pipe hűtési rendszere, valamint a beépített Turbo Force túlpörgetési funkció lehetővé teszi, hogy maradéktalanul élvezhessük a játékok HDR effektusait.

A GIGABYTE GV-NX73T256P-RH az új NVIDIA GeForce 7300 GT grafikus processzorra épül, amely 8 pixelfutószalaggal, 256 megabájt GDDR2 memóriával, és 128 bites memóriabusszal rendelkezik. A CineFX 4.0 motornak köszönhetően a kártya minden speciális képi effektus megjelenítésére képes. Ilyen például az egyre népszerűbb HDR (Higy Dynamic Rendering; magas dinamikájú leképezés), amely ultrarealisztikus fényviszonyokat varázsol a képernyőre; az Intellisample 4, amely nagy felbontású üzemmódban is a maximumot hozza ki a GPU-ból; Microsoft DirectX Shader Model 3.0, amellyel teljesen valósághű környezet ábrázolható a PC teljesítményének romlása nélkül. A kártya azonban nemcsak a játékok effektusaiban jeleskedik: a PureVideo technológia videolejátszás esetén gondoskodik a tökéletes képminőségről.



A jobb teljesítmény elérésének érdekében a GIGABYTE beépítette Turbo Force névre keresztelt túlpörgetési technológiáját is, amelyről azt állítja, hogy akár 15,1 százalékos teljesítménynövekedés is elérhető vele. Mindezt ráadásul úgy, hogy a kártyát a cég Silent-Pipe passzív hűtése védi a túlmelegedéstől, tehát a kiváló eredményekhez ultrahalk működés párosul.



A GV-NX73T256P-RH dobozában megtalálható lesz az NVIDIA által támogatott Serious Sam 2 című akciójáték is, amely tobzódik a gyönyörű HDR effektusokban, s amelyek megjelenítéséhez a GIGABYTE kártyája tökéletes választás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.