Hirdetés

Gigabyte GeForce GT 430 dual slotos hűtővel



|

Az alacsony profilú kártyából OC-vátlozatú, egyedi hűtésű vezérlőt csinált a Gigabyte.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GT 430 eredetileg egy egyslotos videokártya, amely a DirectX 11-es kategória belépőmodellje. A GF108-as GPU-ra épülő kártya valódi előnye, hogy csupán egyetlen helyet foglal gépünkben. Már az egy hónappal ezelőtti bemutató idején érkeztek azonban növelt órajelű OC-kártyák és dual slotos hűtővel szerelt megoldások is.

 

A Gigabyte most elérkezettnek látta az időt, hogy saját OC-kiadású GeForce GT 430-asát is bemutassa, amely a GV-N430OC-1GI névre hallgat. A kártya gyárilag megnövelt órajelekkel rendelkezik, és egy 80 milliméteres hűtő került rá. A dual slotos hűtő egyúttal azt is jelenti, hogy le kell mondanunk az egyhelyes beépítésről, ami egy kis HTPC esetében hátrányos is lehet.

 

A vezérlő 96 CUDA maggal rendelkezik, a GPU és a shader órajelei 730 és 1460 MHz (a referenciaértékek 700 és 1400 MHz). A 128 bites memóriainterfész 1 GB DDR3-as VRAM-mal dolgozik, 1800 MHz-en. A kártya hátuljára D-Sub, DVI és HDMI kimenetek kerültek. Árról és elérhetőségről egyelőre nincs információ.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.