Hirdetés

Gigabyte GeForce GTX 460 SE egyedi hűtéssel



|

A tajvani gyártó WindForce 2X hűtőegységgel szerelte a GTX 460 speciális kiadását.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 460 SE (Special Edition) kártyáiról már korábban olvashattak nálunk. A legfőbb különbség, hogy a sima GTX 460 336 CUDA maggal rendelkezik, míg a szintén GF104-es GPU-ra épülő speciális kiadások csupán 288-cal. Az eddig bemutatott SE kártyákon rendszerint referenciahűtést alkalmaztak.

 

A Gigabyte a riválisokkal ellentétben egyedi tervezésű hűtést rakott a videokártyára. A GF104-es vezérlőre a két ventilátorral felszerelt WindForce 2X hűtőegység került, amelyet a tajvani gyártó több kártyáján is láthattunk már.

 

A grafikus kártya teljesítményét is megnövelték némileg: a Gigabyte GTX 460 SE-je 288 CUDA maggal rendelkezik, a GPU órajele pedig 650 MHz-ről 740 MHz-re nőtt. A shader órajele 1460 MHz, a 256 bites memóriabusz 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, amely 3400 MHz-en működik. A dual-DVI és HDMI kimenetekkel érkező kártya Európában már előrendelhető, ára 160 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.