Hirdetés

Gigabyte GeForce GTX 580 3 gigabájt memóriával



|

A GV-N580UD-3GI WindForce 3x hűtőegységgel kerül a boltokba.

Hirdetés

A Gigabyte Technology újabb grafikus kártyával frissítette termékpalettáját: ezúttal egy olyan, GF110-es GPU-ra alapozó GeForce GTX 580-as videokártyát dobnak piacra, amely 3 gigabájt GDDR5-ös memóriával rendelkezik. A vezérlő emellé egyedi hűtést is kapott.

 

A GV-N580UD-3GI kódnéven kereshető kártyára WindForce 3x hűtő került (három PWM ventilátor, három hőcső, gőzkamra), illetve maga a vezérlő Ultra Durable VGA alkatrészekből építkezik. Az 512 CUDA maggal rendelkező kártya GPU és shader órajelei 772 és 1544 MHz, a memóriabusz 384 bites, a memória frekvenciája pedig 4008 MHz.

 

Az SLI-támogatással érkező GV-N580UD-3GI dual-DVI, illetve mini HDMI kimeneteket kínál a felhasználók számára. A Gigabyte újdonsága már előrendelhető: ára körülbelül 456 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.