Hirdetés

Gigabyte GreenMax tápegységek



|

Az új sorozat mind a hét modellje 80Plus Bronze minősítéssel rendelkezik.

Hirdetés

A Gigabyte Technology bemutatta legújabb tápegység-sorozatát. A GreenMax széria hét modellből áll, és a gyártó állítása szerint mindegyik PSU megkapta a 80Plus Bronze minősítést, emellett pedig 87%-os hatásfokkal üzemelnek a "zöld" tápegységek.

 

A GreenMax családot hét PSU alkotja, a 350, a 400, a 450, az 550, a 650, a 750 és a 850 wattos tápok. Mindegyik kompatibilis az ATX 12V v2.3-mas szabvánnyal, és hosszú életű japán kondenzátorok kerültek beléjük. A kábelek harisnyázottak, de nem modulárisak. A védelmi funkciók között szerepel az OVP, OCP, OPP, OTP és SCP is. A tápegységek becsült élettartama 120 000 üzemóra.

 

A 350 és 400 wattos változatok esetében két 12 voltos ággal van dolgunk, míg a 450 és 550 wattos verziók hármat; a 650, 750 és 850 wattos modellek pedig négyet kínálnak. A Gigabyte mindegyik PSU-ra öt év garanciát vállal. Árakról nem esett szó, de a hírek szerint az árcédulákon szereplő értékek vonzóan versenyképesek lesznek.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.