Hirdetés

Gigabyte kiegészítők a CeBIT-en



|

A perifériák piacán is kipróbálja magát a jövőben a Gigabyte, két egérrel és egy billentyűzettel készül a show-ra

Hirdetés

A Gigabyte a játékosoknak akar kedveskedni a GM-M8000-al, ami kifejezetten az ő igényeikre van szabva. A lézer érzékelő a gyártó szerint a jelenleg kapható legjobbak közé emeli a jövevényt, maximálisan 4000 dpi-s felbontásra képes, ezt  a beépített gombokkal akár játék közben is lehet gyorsan és kényelmesen állítani. Hasznos apróság lehet továbbá az 5 testre szabható gomb amikre a saját szoftverével lehet makrókat menteni, a három profilba összesen 15 kombó tárolható.

 

2.jpg
 

 

A másik végletre is gondolt a gyártó amikor megalkotta a GM-M7800S-t, ez ugyanis inkább a divatosabb,  prémium kategóriát célozza meg. A vezeték nélkül kapcsolódó rágcsáló ruhája nem mindennapi, a minőségi bőr borítást megspékelték néhány Swarovski kristállyal , alatta viszont egy lézer érzékelőből lehet kicsikarni maximálisan 1600 dpi-s felbontást. A miniatürizált vevő kényelmesen elfér minden laptopban, a 2.4GHz-es vezeték nélküli átvitel a gyártó szerint akár 10m-es távolságból is megfelelően stabil lehet.

 

gigabyte-gm-m7800s-mouse.jpg

 

A billentyűzetekre is ráfeküdtek a tervezők,  kész a GK-K6800 is, ami multimédiás feladatokra lett kihegyezve. A fényes fekete műanyag keret jobb oldalon a gyorsvezérlő gombok uralják, ezekkel gyorsan lehet navigálni a lejátszási listákban. A hangerő gomb viszont nem holmi műanyagból készült szörnyszülött, igényesen kialakított fém gombot lehet tekerni, a Gigabyte szerint pontosabban és kényelmesebben lehet állítani  mint a legtöbb hasonló modellt. Árak és hivatalos megjelenési időpontok valószínűleg a CeBIT után várhatóak.

peripheral_product_img_k6800_black01_big.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.