Hirdetés

Gigantikus Lenovo táblagép közelít



|

Egy 18,4 hüvelykes behemótról kerültek elő információk.

Hirdetés

Tavaly év végén lepett meg minket a Samsung a Galaxy View keretében egy hatalmas, 18,4 hüvelykes táblagéppel. Azt iskolai és irodai használatra szánták. 

Hirdetés

Sokan már az Apple 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépét is nagynak találják, azonban egyre több olyan tablet kerül elő, ami annál is nagyobb. 

Tavaly a Lenovo a mélyvízbe merült a YOGA Home 900-zal, ami egy 27 hüvelykes, Windows 10-es tábla volt. Most visszafogottabb méretekben gondolkoznak. A GFXBenchnek hála kiszivárgott egy titokzatos, 18,4 hüvelykes tablet. 

A PB2-690N kódnevű készülék 2560 x 1440-es felbontású kijelzőt kap, ami 160-as képsűrűséget jelent. Egy nyolcmagos, 1,8 GHz-es Qualcomm SoC dolgozik majd belül, Adreno 510-es GPU-val (valószínűleg a Snapdragon 652), 4 GB RAM és 64 GB tárhely mellett. 

A hatalmas tableten az Android 6.0.1-es verziója fut majd, de többet egyelőre nem tudni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.