Hirdetés

GoFlex Cinema multimédiás HDD a Seagate-től



|

A Seagate újdonsága egy 1080p-s médialejátszó és egy nagy merevlemez egyben.

Hirdetés

A Seagate tovább bővítette a GoFlex HDD-családját, ezúttal a GeFlex Cinemával, amely kifejezetten multimédiás feladatokra született. A meghajtó egy 1080p-képes médialejátszót kombinál egy nagy kapacitású merevlemezzel; a gondtalan szórakozás érdekében.

 

A GoFlex Cinema 223 x 130 x 44 milliméteres. Csatlakozók tekintetében USB 2.0-át, HDMI-t és komponens videokimenetet kínál. A belsejében megtalálható továbbá egy 7200-as percenkénti fordulaton dolgozó merevlemez, illetve egy dokkoló kívül, amibe a hordozható GoFlex meghajtók helyezhetőek.

 

A Seagate újdonságához egy távirányító is jár, a két év garancia mellett. A GoFlex Cinema három méretben érhető el: az 1 terabájtos modell ára 99 euró, a 2 terabájtos változaté 129 euró, míg a 3 terabájt kapacitású verzióé 179 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.