Hirdetés

Gömb alakot kapott a ZOTAC számítógépe



|

Laptopokba szánt Intel Core i5 processzor került a szokatlan megjelenésű termékbe.

Hirdetés

A mini számítógépek piacán régóta jelen lévő ZOTAC bejelentette a ZBOX Sphere OI520 névre keresztelt legújabb termékét, amely elsőre is feltűnő érdekességét a házának szokatlan gömbszerű formája adja. A néhány méterről hangszóróra emlékeztető PC az elkövetkező hetekben kerül piacra, a különféle modellek árairól egyelőre nem nyújtott tájékoztatást a gyártó.

Hirdetés


A ZOTAC ZBOX Sphere OI520 a szokásos asztali mini számítógépeknél némileg erősebb: a processzora kétmagos és 1.6 – 2,6 gigahertzes órajelű Intel Core i5-4200U, amelyből fakadóan az integrált grafikus lapkája Intel HD 4400 típusú. A legolcsóbb modellek memória és háttértár nélkül érkeznek, az ezeket is tartalmazó PLUS kiépítésbe 4 GB RAM és 500 gigabájtos merevlemez került.


Az alaplapon két DDR3L-1600 modul fogadására alkalmas SO-DIMM foglalat található (max. 16 GB), háttértárból pedig szintén kettő szerelhető a gömbbe: egy mSATA SSD, továbbá egy 2.5 hüvelykes, SATA3 csatlakozós SSD vagy HDD.
 


Kommunikáció és portok: Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, RJ-45, HDMI, DisplayPort, 3× USB 2.0, 4× USB 3.0, analóg hangkimenet, kártyaolvasó.


(Forrás: ZOTAC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.