Hirdetés

Gondban a Mad Catz



|

A gamereknek szánt perifériáiról ismert Mad Catz kikerülhet a New York-i tőzsdéről.

Hirdetés

A Mad Catz nevét a gamereknek szánt perifériákról ismerhetjük, azonban a cég volt már jobb bőrben is. 

Hirdetés

Olyannyira, hogy most azzal néz szembe, hogy kikerül a New York-i tőzsdéről (NYSE), miután az árfolyama túl alacsony. A tőzsde nemrég arra figyelmeztette a vállalatot, hogy amennyiben a következő hat hónapban nem sikerül megemelnie az árfolyamát, akkor kikerül a rendszerből. 

Az MCZ részvényeket most valamivel 0,13 dollár alatt lehet megvenni. 

A vállalat rengeteg pénzt veszített az utóbbi időben a gyenge eladásai miatt. 11 millió dolláros veszteséget jelentett például a döntés, hogy a Rock Band 4 a Harmonix csapatával együtt lett kiadva, illetve a munkaerejének a 37 százalékát is elküldte a cég. 

Nemrég a tulajdonában álló Saitektől is megvált, amely a repülésben és a motorsportokban használatos szimulátoros perifériákra koncentrált. A Mad Catz fordított részvényfelosztással, vagyis a részvényeinek az összevonásával próbálná meg fentebb tornázni az árfolyamot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.