Hirdetés

Google TV és OnLive egy fedél alatt



|

A Vizio Co-Star egyszerre multimédiás set-top-box és játékkonzol.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt a síkképernyős tévéiről ismerté vált Vizio már bemutatta első személyi számítógépeit, a tegnapi napon pedig egy újabb kívánatos eszközzel jelentkezek. A Vizio Co-Star set-top-box eszközén ugyanis a Google TV-je fut, ráadásuk első gyártóként Larry Page platformját összeházasították az Onlive játék-streamelő szolgáltatásával. Azaz a Co-Star egyszerre okostévé és játékkonzol.


A multimédiás eszközön a Netflix, az Amazon, a YouTube és az iHeartRadio tartalmai is megjelennek, valamint a Google TV platform miatt az Android alkalmazásboltjával egyszerűen bővíthetők lesznek a képességei. A beépített Wi-Fi ebben nagy segítséget jelent, amely által a DLNA is adott. Ezen felül kiemelhető még a 3D támogatás, amellyel például a jelenlegi Apple TV még nem rendelkezik.

 



A termék elsőként júliusban kerülhet majd a boltok polcaira, ám nagy valószínűséggel Magyarországon nem lesz majd kapható kereskedelmi forgalomban. Pedig igen kedvező árat határoztak meg a Co-Star számára: 99 dollárért már beszerezhető, vagyis a Sony nemrég bejelentetett Google TV-s dobozánál 100 dollárral olcsóbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.