Hirdetés

Google WiFi: a Google saját routere



|

129 dollárba kerül a Google első saját tervezésű útválasztója, a Google WiFi.

Hirdetés

A Google korábban a TP-Link és az ASUS segítségével már biztosított OnHub routereket, azonban most itt a cég saját tervezésű és közvetlen értékesítésű megoldása, vagyis a Google első saját útválasztója, a Google WiFi

Hirdetés

Az eszköz moduláris, vagyis aki többet vásárol belőle, az biztos lehet benne, hogy a jelerősség mindenhova elér a nagyobb térben is, kellően stabilan - az egységek együtt dolgoznak. 

A novembertől előrendelhető Google WiFi ára 129 dollár, három darab 299 dollárba kerül. 

A Google célja az, hogy ne csak egy vezeték nélküli hálózat legyen az otthonunkban, hanem egy olyan, amely nincs túlzsúfolva. A Network Assist funkció automatikusan kezeli a háttérben a hálózatot, de persze szükség esetén mobilról is végezhetünk manuális beállításokat, vagy éppen korlátozhatjuk a gyerekek hozzáférését. 

A Google WiFi ugyan nagyon egyszerűen használható, érdemes rá kitérni, hogy támogatja a 802.11ac-s szabványt, AC1200-as, kétsávos működésű, 2 gigabites Ethernet portja van, 512 MB DDR3L memóriával, 4 GB eMMC tárhellyel és egy 710 MHz-es, négymagos processzorral rendelkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.