Hirdetés

GoPro kamerával a világűrben



|

Az akciókamerát egy rakétán lőtték fel a világűrbe - videón az eredmény.

Hirdetés

A NASA és a SpaceX munkájának hála rengeteg olyan videót láthatunk, ami rakétákkal és a világűrrel kapcsolatos. 

Hirdetés

Nem számít, hogy ki hány ilyet látott, az egyik legutóbbi felvételt mindenképp érdemes megtekinteni. Egy GoPro Hero 4 akciókamerával készült, a rakéta fellövésének a pillanatától. 

A videó nem csak teljesen tiszta, HD-s is, és a rakéta oldalára rögzítve láthatjuk, hogy mi történik az SL-10 rakétával felszálláskor, majd a világűrben is. A rakéta sebessége több mint 6000 kilométer per óra volt. 

Az akciókamera nagy utat tett meg, ugyanis miután a világűrben látszik a Föld, a kamera visszatér egy ejtőernyővel a bolygónkra. 

A felvétel még tavaly novemberben készült, amikor az UP Aerospace teszteket hajtott végre a jövőbeli küldetések sikere érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.