Hirdetés

GPU-ház a NetStortól



|

A NA255A egyszerre négy különböző grafikus kártyát tud egy munkaállomáshoz csatolni.

Hirdetés

A tajvani NetStor bemutatta az új, külső GPU-házát, amely azért készült, hogy több különböző videokártyát fogadjon be, majd csatlakoztasson egy munkaállomáshoz, akár kicsi PC-hez. Az eszközbe összesen négy kártya fér, például az AMD FirePro vagy az NVIDIA Tesla modelljei.

 

Az NA255A négy darab PCI Express 3.0 x16 slotot kínál, és azoknak lehet hasznos, akik a GPU-igényes alkalmazásokat használják gyakran, ám a gépükbe nem szeretnének több videokártyát is bezsúfolni.

 

A házba egy szerverekben is tartós, 1000 wattos tápegység is található, ami akár négy nagyteljesítményű videokártyával is elbír. A hűtésért két darab 120 milliméteres ventilátor felel, de hátul egy további is rögzíthető. Amennyiben valamelyik légkavaró leáll, vagy a hőmérséklet 55 Celsius-fok fölé emelkedik, a ház szenzorai figyelmeztetik a felhasználót.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.