Hirdetés

G.Skill: 64 GB DDR3-as memória 2400 MHz-en, négycsatornában



|

Az LGA2011-es CPU-khoz készült kit ára aranyban lesz mérhető.

Hirdetés

A G.Skill híres Ripjaws Z széria egy újabb memóriacsomaggal bővült. A kit 64 gigabájtos, DD3-as, és 2400 MHz-es órajelen működő (CL10-es időzítések mellett) modulokból áll össze. Az LGA2011-es processzorokhoz készült csomag nyolc modulja a klasszikus Ripjaws hűtőbordákat használja.

 

A magas órajelek miatt egyébként a G.Skill egyenként tesztel minden modult, és azok lapkáit. A tesztekhez ASUS ROG Rampage 4 Extreme alaplapot és Intel Core i7-3960k CPU-t használnak.

 

A G.Skill nem árult el semmit a kit áráról, azonban vélhetően aranyban lesz mérhető. A korábbi csúcskit 64 gigabájtos volt, 1600 MHz-es órajellel, 800 dollárért. Ezen felül a Kingston egy hasonló csomagja 1200-1500 dolláros áron kapható, így látható, hogy a G.Skill legújabb csomagjáért rendesen a zsebünkbe kell majd nyúlni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.