Hirdetés

G.Skill RipjawsX RAM-ok Sandy Bridge rendszerekhez



|

Az idő előtt érkező Intel Sandy Bridge processzorokra reagálva a G.Skill bemutatta a RipjawsX DDR3-mas modulokat.

Hirdetés

Bár január 5-re volt kitűzve, az Intel idő előtt, január 3-án bemutatta új, Sandy Bridge processzorait: a Core i3-mas, Core i5-ös és Core i7-es CPU-k az asztali modellek között minden igényt képesek kielégíteni a piacon. A G.Skill úgy döntött, az új rendszerekhez új RAM-ok illenek, és bemutatta a RipjawsX DDR3-mas memóriákat.

 

A széria elképesztően széles sorozat. A kitek 4, 8 és még 16 gigabájtos változatokban is elérhetőek, 1333 MHz-es órajeltől egészen 2300 MHz-ig (1333, 1600, 1866, 2133, 2200, 2300 MHz). A csomagokat alkotó modulok 2 vagy 4 gigabájtosak, és 1,5, 1,6, valamint 1,65 volton működnek.

 

Az időzítések minden esetben meglehetősen eltérőek. A memóriákat piros, kék vagy fekete hőleadó felülettel látták el, és néhány a hűtőbordákon kívül extra ventilátort is kapott a hűtés érdekében. Sajnos a G.Skill árakról nem ejtett szót, azonban elmondta, hogy minden egyes kitet kézzel tesztelnek Intel Sandy Bridge platformon, és élettartam-garanciát vállalnak a modulokra.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.